Staat binnenkort de mooiste dag van je leven te wachten? Zorg dan dat je alles gepland hebt, zo ook de make-up. Je wilt namelijk niet ’s ochtends in de stress zijn omdat de mascara niet zit zoals je hem wilt hebben of je eyeliner veel te breed is.

Laat je make-up stress gaan en laat het over aan Ashley…
Ze heeft jarenlang ervaring met bruidsmake-up en volgt regelmatig trainingen om up to date te blijven en de nieuwste tips & tricks bij te leren.

Je kan ervoor kiezen om naar de salon te komen, maar de mogelijkheid is er ook om de make-up op locatie te laten doen. Ashley komt dan op gewenste tijd met haar make-up koffer en alle tools naar je toe!

Om zeker te weten dat de make-up naar wens is, wordt enkele weken van tevoren een proefmake-up aangebracht.
Informeer via info@a4beauty.nl

Lees hierbeneden de ervaring van enkele dames die jou voor gingen…

 

‘Op 17 augustus 242513390_1957230851003354_5187907669901443072_o018 kwam Ashley bij mijn ouders thuis om zowel mijn bruidsmake-up te doen, als de make-up van mijn moeder. Ze heeft het echt geweldig gedaan. Ashley is zelf heel rustig en weet goed hoe ze die rust ook op anderen kan overbrengen. Zo werd mijn moeder, die iets gestrest was, toch een beetje rustig.
Ze werkt heel secuur en past alles wat je toch even nét anders wil meteen aan. Tijdens de proefmake-up was ik al tevreden, maar op de dag van de bruiloft vond ik het helemaal super! Ik raad iedere bruid die haar bruiloftsdag relaxed wil beginnen aan om haar bruidsmake-up door A4Beauty te laten doen.’
– Eva

 

 

 

‘Op 21 april 2018 ben ik getrouwd. Via mijn schoonzus kwam in terecht bij Ashley voor de make-up. Ik had voorMOODZfotografie-122af een duidelijk beeld over hoe ik de make-up graag wilde. Ashley begreep tijdens de proefmake-up meteen wat ik bedoelde en kon goed inschatten welke producten goed bij mij pasten. Dit zorgde er dan ook voor dat mijn make-up op mijn trouwdag precies was zoals ik het graag wilde. De make-up bleef de hele dag perfect zitten en hoefde tussendoor niet bijgewerkt te worden.
Ik was en ben nog steeds erg tevreden en raad iedere bruid Ashley aan voor de bruidsmake-up!’
– Semmy

.

Op vrijdag 28 jSanneTubee001uli 2017 was het dan eindelijk zover, onze huwelijksdag. Na 9 maanden van voorbereidingen is dan eindelijk de dag aangebroken waarop je zo’n lange tijd met veel plezier naartoe hebt gewerkt. Uiteraard hoort daar voor de bride-to-be ook de bruidsmake-up bij.
Wat vond ik het spannend om daar een geschikt iemand voor te vinden, gezien mijn partner en ik in Zuid-Limburg wonen en mijn ouders in het mooie ” Witte stadje”, was het een zoektocht naar een geschikte visagiste uit Midden-Limburg.
Via kennissen ben ik na wat speurwerk en haar website bekeken te hebben, uiteindelijk bij Ashley terecht gekomen. Eenmaal haar een mailtje te hebben gestuurd waarop ze hartstikke enthousiast reageerde, hebben we een afspraak ingepland.
Ashley is een rustige, spontane, lieve en vriendelijke meid met het hart op de goede plaats voor haar klanten maar ook haar dierbaren om zich heen. Een zeer gedreven persoon met hart voor haar zaak en een luisterend oor voor haar klanten. Tijdens de proef make-up vraagt ze specifiek wat je wensen zijn, maar ook wat je absoluut niet wilt, dit stelt je op je gemak. En ik had dan ook een heel prettig en geruststellend gevoel tijdens alle voorbereidingen dat het op de huwelijksdag zo zou zijn waarvan je als iedere vrouw natuurlijk droomt.
Op de huwelijksdag was ze in alle vroegte aanwezig in de salon waar mijn haarstyliste ook was, allemaal geen probleem voor haar om zo vroeg aanwezig te zijn. Zelf zag Ashley er ook tip top uit en ik wist gewoon dat het helemaal goed kwam.
Het was een gezellige, ontspannende en heerlijk begin van de dag. Dit stelt je als bruid echt op je gemak. De rust, de ontspanning en het enthousiasme van Ashley was datgene wat ik op dat moment ook nodig had.
De bruidsmake-up was fantastisch aangebracht, precies de naturel look zoals ik het wilde met net dat kleine beetje meer, waardoor je je een ware prinses voelt op het moment dat je helemaal klaar voor de spiegel staat.
De make-up is hartstikke goed blijven zitten ondanks dat het een ontzettend lange dag was. Een goede kwaliteit en perfect aangebracht waar ik veel complimenten over heb mogen ontvangen.
Maar het mooiste compliment wat je als bruid kan krijgen, is het moment dat je toekomstige partner je voor de eerste keer ziet en zegt ‘wat ben je oogverblindend mooi’. Een moment tussen ons twee dat we samen nooit meer zullen vergeten voor de rest van ons leven.
Mede dankzij Ashley’s hulp, enthousiasme, rust, ontspanning, spontaniteit en vriendelijkheid is mijn bruidsmake-up geweldig geworden. Als ik iemand moet aanbevelen als visagiste dan ga ik voor haar, because she’s the best!!
Lieve Ashley, hartstikke bedankt voor alles. Mede dankzij jouw hulp en inzet is het een onvergetelijke dag geworden!
Dikke zoen, heel veel succes nog en tot snel weer in de salon.’
– Sanne
.
‘ 5 Mei 2017 was onze trouwdag. Alles moet kloppen die dag, bij een mooie jurk hoort natuurlijk een mooie make-up! Ik kende Ashley al van vroeger en heb haar ontwikkelingen digitaal gevolgd.Esther 001
Ik trouwde vanaf mijn ouderlijk huis in Weert en hoefde niet lang na te denken wie ik zou vragen voor de bruidsmake-up. Ik kan je verzekeren dat je dit rustig aan Ashley over kunt laten.
Ze neemt zowel voor de proefmake-up als de definitieve make-up uitgebreid de tijd voor je! In alle vroegte was Ashley 5 mei al aanwezig om naast mijn make-up ook de make-up van mijn moeder en schoonzusjes te doen. En uiteraard is ze ook haar eigen visitekaartje door er zelf al tip top uit zien op dat tijdstip. De make -up heeft de hele dag goed gezeten zonder het tussendoor nog bij te werken. Dankzij Ashley ook nog een super kapster weten te vinden. Bedankt Ashley!’
– Esther
.

‘Op 21 april 20IMG_004717 was voor ons de grote dag. Als bruid wil je je natuurlijk op je mooist voelen en hier hoort uiteraard ook mooie make-up bij. Bij mijn nichtje en een vriendin had Ashley ook de bruidsmake-up gedaan en dit vond ik er heel mooi uitzien, dus voor mij was de keuze snel gemaakt om mijn eigen bruidsmake-up ook door Ashley te laten doen.
Twee weken voor de grote dag was het tijd voor de proefmake-up. Van te voren bespraken we mijn wensen en bekeken we welke kleuren het mooiste zouden passen. Ashley dacht mee, gaf tips en adviezen. Tussendoor mocht ik steeds kijken of ik tevreden was. Wanneer ik het anders wilde, werd dit direct aangepast.
Op de dag zelf stond Ashley al vroeg paraat. Niets was teveel en zelfs de laatste aanpassingen werden heel makkelijk toegepast. De make-up is de gehele dag mooi blijven zitten en ik heb er veel complimenten over ontvangen. Tevens heeft ze de make-up van mijn moeder verzorgd. Mocht je een bride-to-be zijn en dit lezen? Dan is Ashley een absolute aanrader!’
– Sharay
.
elvera-2‘Op 27 augustus 2016 ben ik getrouwd. Omdat we geen traditionele bruiloft hadden, ging ik dus in de voorbereiding ook niet het ‘standaard lijstje’ af. Make-up en haar, dat zou ik gewoon zelf doen. In het dagelijks leven draag ik weinig make-up en ook op die dag wilde ik er zo naturel mogelijk uit zien. Hoe dichterbij de dag kwam, hoe meer ik begon te twijfelen. Dus ging ik eens zoeken op internet of er in Weert een visagiste zat die ook bruidsmake-up aanbood. En zo kwam ik al snel bij A4Beauty terecht.
Na via de e-mail contact gezocht te hebben, werd er een afspraak voor een proefmake-up gemaakt en natuurlijk de trouwdatum vastgelegd.
Meteen toen ik Ashley ontmoette wist ik dat het goed zou gaan komen. Hoe kritisch ik ben, zij wist feilloos wat ik wel en vooral ook niet wilde.
Ashley heeft een rustige professionele uitstraling, wat een aanstaande bruid natuurlijk goed kan gebruiken.
Op onze trouwdag was het 30 graden! Een hele uitdaging voor een visagiste om make-up een hele dag ‘houdbaar’ te houden. Geduldig deed Ashley haar job tot grote tevredenheid. Ook bij mijn moeder heeft ze nog een lichte make-up aangebracht, terwijl dit niet afgesproken was, dus dat was echt top! En de make-up… die zat er ’s avonds nog op, ondanks de zeer warme dag. Dank je wel Ashley!’
– Elvera

.

‘In juni 2015 ben ik geMOODZfotografie-1trouwd. Een vriendin van mij wees me op het feit dat haar vaste schoonheidsspecialiste tevens bruidsmake-up aanbiedt. Direct heb ik contact opgenomen met Ashley. Al snel planden we samen een afspraak voor een proefmake-up.
Toen ik met Ashley sprak en haar aan het werk zag, was ik direct enthousiast! Ashley is erg professioneel en heel klantgericht, dit sprak me direct aan. Ze luistert naar wat je wil en geeft ook haar eigen adviezen. Ashley is erg vriendelijk en geniet van haar werk, dat straalt ze uit. Ze is ook flexibel… Vroeg in de ochtend is ze naar ons huis gekomen en ’s avonds naar de feestlocatie voor een touch-up. Tevens heeft zij de make-up verzorgd van mijn moeder en zusje tijdens onze prachtige dag. Ik kan iedere bride-to-be Ashley aanraden!’
– Danique